inloggen:
Finovator, financial planing software
Plate Mate
Facility Service

Uw website met behoudt van uw huidge webdesing...

... of tocht liever een nieuw webdesign? Geen probleem!

Een goed webdesign is meer dan alleen "dit is mooi!". In een webdesign dient er rekening te worden gehouden met het logische structuur van een website, met het oog op gebruiksvriendelijkheid (usability) van een website, zodat een bezoeker intuitief gebruik van maakt en het als prettig ervaart.

CMS Logic kan een compleet nieuw webdesign voor u ontwerpen maar ook een kant-en-klare (budget) template voor u verwerken. Wilt u uw bestaande website overzetten naar het CMS van CMS Logic met behoudt van uw huidige webdesing of een webdesign van uw reclamebureau laten verwerken, dat is allemaal mogelijk!

Wat gebeurt er met uw huisstijl als CMS Logic uw webdesign verzorgd?

CMS Logic werkt samen met reclamebureaus, die de nodige ervaring in huis hebben om een webdesign professioneel aan te pakken. Bij het ontwerpen van uw webdesign zorgen zij er voor dat de visuele identiteit van uw onderneming representeert en compleet aansluiting bij uw bestaande huisstijl en wensen, hierdoor blijft uw herkenbaarheid gewaarborgd.

Uw eigen webdesign aanleveren

U bent volledig vrij om een door u zelf of door een ingeschakelde derde gemaakte webdesign aan te leveren.
In dat geval ontvangen wij graag van u een PSD bestand en contact gegevens van uw reclamebureau met wie wij de nadere details kunnen bespreken.

 

Content management systeem.
2024 CMS Logic | Mirasoft B.V. All rights reserved.