inloggen:
Meiners
MeCeBi
Huiswerkned

Nieuwsbrieven maken, nieuwsbrieven versturen, met de CMS Logic MailingApp

Bereik uw klanten eenvoudig en effectief!

Nieuwsbrieven versturen is een zeer effectieve manier om uw klanten te bereiken en ze op de hoogte te brengen van nieuwtjes, aanbiedingen en acties. Een mooie professionele nieuwsbrief maken is echter niet altijd even gemakkelijk. Met de CMS Logic MailingApp bespaart u zich de tijd, moeite en zelfs de kosten die vaak gepaard gaan met het maken of laten maken van een nieuwsbrief of actiemail. De CMS Logic MailingApp maakt nieuwsbrieven versturen wel heel eenvoudig. Bovendien houdt u op een overzichtelijke manier de volledige controle over verzonden e-mails, nieuwsbrieven en actiemails, en wordt direct het resultaat van uw e-mailcampagne inzichtelijk gemaakt.


Slimme e-mailmarketing voor de slimme ondernemer!

E-mailadressen en contacten invoeren en beheren


  • Het invoeren van uw contactenlijst en beheren van e-mailadressen, is met de CMS Logic MailingApp heel gemakkelijk. Uw actiemails en nieuwsbrieven versturen doet u vervolgens gepersonaliseerd, dus keurig gericht aan degenen voor wie de e-mail bestemd is. Kijk, zo maakt u op een eenvoudige manier, een heel goede indruk.

Zie direct het resultaat van uw nieuwsbrief & e-mailcampagne!


  • Niet voor niets luidt het spreekwoord: 'Kennis is macht'. De CMS Logic MailingApp genereert uitgebreide realtime analyses en rapportages over uw e-mail marketing campagnes, waar u handig gebruik van kunt maken. Overzichtelijk en direct het resultaat van uw e-mailcampagne op uw beeldscherm. U ziet wie uw e-mails, nieuwsbrieven en actiemails lezen, waar ze doorklikken, wat ze doorsturen of wat ze zelfs via Social Media (zoals Twitter en Facebook), delen met hun vrienden, kennissen of zakenrelaties.

Binnen 10 minuten een email, nieuwsbrief of actiemail versturen!


  • U heeft geen programmeerkennis of kennis van HTML meer nodig om nieuwsbrieven te versturen. De HTML-editor van de CMS Logic MailingApp werkt namelijk op basis van WYSIWYG (= What You See Is What You Get). Dit betekent dat u gewoon uw tekst invoert en de editor er vervolgens voor zorgt dat uw tekst razendsnel wordt vertaald naar een digitale nieuwsbrief of actiemail, met bovendien een prachtige professionele uitstraling. Het kost niet meer dan een paar klikken om uw e-mail marketing campagne op de rit te hebben. Ook eerder gemaakte nieuwsbrieven kunt u eenvoudig importeren en dus nog gewoon gebruiken en versturen.

Social Media en E-mailmarketing: gebruik de kracht van Twitter en Facebook!


  • Social Media integreren in uw e-mail marketing biedt kansen en is nog nooit zo eenvoudig geweest als met de CMS Logic MailingApp. Hiermee voegt u namelijk op een heel eenvoudige manier Social Media-buttons toe aan uw actiemail en nieuwsbrief. Bezoekers kunnen hierop klikken en zo de informatie in uw mailing of nieuwsbrief nog gemakklijker delen met hun netwerk. U profiteert hiermee dus volop van de kracht en kansen van online netwerken als Twitter en Facebook. Bovendien maakt de CMS Logic MailingApp perfect inzichtelijk hoe vaak en door wie er op de buttons wordt geklikt.

Full Feature list


  • De CMS Logic MailingApp biedt talloze mogelijkheden voor het versturen van nieuwsbrieven en andere marketingmails. Teveel om op te noemen eigenlijk. Dit biedt iedere ondernemer de kans een marketingcampagne op te zetten die past bij de onderneming en haar doelgroep. Om u een compleet overzicht van alle functionaliteiten op onze MailingApp te geven, hebben wij een lijst opgesteld waarin wij alle features voor u op een rij hebben gezet. Bekijk maar eens van welke features u zou willen profiteren.

Tarieven MailingApp


  • Duidelijkheid over de kosten, geen vervelende verrassingen achteraf en, misschien wel de belangrijkste; een goede MailingApp hoeft niet duur te zijn. Daar staan wij voor! Van onze prijzen maken wij geen geheim. Bekijk daarom onze tarieven en ontdek dat een gebruiksvriendelijke MailingApp, waarmee u veelzijdige en professionele nieuwsbrieven kunt versturen, best betaalbaar is.
Content management systeem.
2024 CMS Logic | Mirasoft B.V. All rights reserved.