inloggen:
VoIPsystem
airport businesspark lijnden
iprepaid

Iedere opdracht is voor ons een nieuwe uitdaging. Daarom vinden wij het prettig om even kort onze globale werkwijze weer te geven.

Intake
Tijdens een eerste gesprek staat uw onderneming centraal. Wij zorgen voor een volledige situatieanalyse van uw online communicatie behoeften. Tijdens dit gesprek worden verschillende mogelijkheden uiteen gezet en u kunt uitgebreide expertise verwachten welk gericht is op uw specifieke business.

Trajectvoorstel en offerte
Naar aanleiding van uw behoeften presenteren wij een op maat gemaakt trajectvoorstel. Zo beschikt u over een transparant overzicht van de verschillende onderwerpen / activiteiten op basis van een duidelijke planning.

Implementatie
Een technisch implementatie ontwerp zorgt ervoor dat uw website ontwerp vertaald wordt van een gehele afbeelding tot een technisch ondersteunend ontwerp. Gelijk is het gereed om te beginnen met implementatie van CMS Logic. Vervolgens wordt CMS Logic geïmplementeerd in het technisch ondersteunend ontwerp. Het CMS wordt gekoppeld aan uw ontwerp om straks het beheer van de inhoud te kunnen verrichten.

Introductie voor oplevering
Zodra de implementatie gereed is nodigen wij u graag uit bij ons op locatie om persoonlijk uw nieuwe online communicatieplatform te introduceren. Hierin worden alle nieuwe mogelijkheden gepresenteerd welk met u zijn besproken. Hierbij hanteren wij een laatste controle om er op toe te zien of al uw wensen zijn verwerkt.

Oplevering
De opleveringsfase is het eindstation van uw nieuwe communicatieplatform. Indien u geen vragen meer hebt en akkoord bent met de introductie plaatsen wij uw nieuwe website(s) online. Voor het online plaatsen van uw website kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van CMS Logic diensten voor uw domeinnaam en web-hosting oplossingen. Wilt u dit zelf verzorgen of door een derde partij laten verzorgen, vraag dan de hosting eisenlijst van CMS Logic.

Content management systeem.
2024 CMS Logic | Mirasoft B.V. All rights reserved.