inloggen:
Mirasoft B.V.
iprepaid
van nes en plaisier

Extra CMS modules, klaar voor gebruik!

Uw website uitbreiden wordt zo wel heel eenvoudig.

Een CMS module toevoegen aan uw website is met de kant-en-klare modules van CMS Logic heel eenvoudig. Deze zeer gebruiksvriendelijke CMS modules zijn klaar voor gebruik en gemakkelijk te integreren in het basis-CMS van CMS Logic. Door te kiezen voor precies die CMS module die van meerwaarde is voor uw website, creëert u voor uzelf een website met CMS op maat.


CMS modules voor website op maat

Door de eenvoudige mogelijkheid één of meer CMS modules te integreren en zo uw website helemaal naar eigen inzicht vorm te geven, is CMS Logic één van de meest flexibele en gebruiksvriendelijke Content Management Systemen. Het biedt ongekende mogelijkheden en een onbeperkte schaalbaarheid, zodat iedere website, groot of klein, volledig tot zijn recht komt.

Een extra CMS module is bovendien een heel betaalbare manier om uw website uit te breiden. De modules zijn kant-en-klaar, waardoor u geen ontwikkelingskosten betaalt. U heeft bovendien een ruime keuze uit verschillende CMS modules voor diverse veelgevraagde functionaliteiten. Zo geeft u uw website precies de upgrade die u zoekt. Bekijk hieronder eens de verschillende mogelijkheden en ontdek hoe ook u uw website heel gemakkelijk, nóg aantrekkelijker kunt maken.

CMS modules om eenvoudig uw website mee uit te breiden

Agenda en evenementen

 • Een agenda-pagina vereist andere instellingen dan een gewone tekstpagina. Deze CMS module zorgt voor de juiste instellingen om uw online agenda efficiënt te beheren. De specifieke velden helpen u bij het invullen van de onderdelen die voor u van belang zijn en door de verschillende weergavemogelijkheden kunt u de agenda-module helemaal naar eigen wens inrichten.

Bezoekers login-structuur en site manager

 • Deze CMS module maakt van uw gebruikersbeheer een eenvoudig en overzichtelijk geheel. Bezoekers kunnen zich online registreren en vervolgens inloggen om toegang te krijgen tot content die voor anderen is afgeschermd.

Hiërarchische categoriegroepen

 • Met deze CMS module kunt u onbeperkt hiërarchische categoriegroepen aanmaken en multilevel categoriegroepen creëren. Ook kunt u aan deze categoriegroepen weer bepaalde pagina's koppelen.

Gerelateerde pagina's

 • Wanneer u gebruik maakt van de CMS module voor gerelateerde pagina's, zullen uw bezoekers eerder op de voor hun relevante pagina's van uw website terechtkomen. Wanneer een bezoeker een bepaalde pagina bezoekt, worden automatisch andere pagina's over hetzelfde onderwerp verzameld en onder de aandacht van de bezoeker gebracht. U reikt zo de bezoeker de voor hem relevante content aan, waardoor uw website een stuk interessanter wordt.

Nieuwsbrieven en mailings

 • CMS Logic MailingApp is een extra CMS module, waarmee u los van uw website, heel eenvoudig nieuwsbrieven en mailings opstelt en verstuurt. Eventueel kunt u hierin automatisch pagina's of andere componenten opnemen vanuit uw website. CMS Logic MailingApp geeft u als online marketeer een krachtige tool in handen, die uw professionaliteit zeker zal benadrukken.

Woordenboek en begrippenlijst

 • Zorg dat de boodschap op uw website overkomt en dat bezoekers het ook begrijpen. Bevat de tekst op uw website veel moeilijke woorden of vakjargon, dan kan deze CMS module uitkomst bieden. De module geeft u namelijk de mogelijkheid om uitleg te geven. In het woordenboek neemt u een lijst op met woorden die wellicht uitleg behoeven, en legt u in het kort uit wat ze betekenen. Vervolgens zal het systeem op uw website automatisch zoeken naar deze woorden en ze markeren. Zodra de bezoeker met de muis over dat gemarkeerde gedeelte gaat, dan verschijnt de uitleg.

Video mogelijkheden

 • Zelf uw video's op uw website zetten kan ook al met het basis-CMS van CMS Logic, maar met deze CMS module worden uw videomogelijkheden verder uitgebreid. Zo kunt u er een eigen video-player in de pagina mee integreren, waarbij u zelfs uw logo in de getoonde video's kunt opnemen. Ook is deze video-player op elke pagina te plaatsen, zelfs tussen bepaalde regels of zinnen.

Advertentie module (Ads & bannering)

 • Wanneer u advertentieruimte op uw website ter beschikking stelt, is dit de CMS module waarmee u deze ruimte overzichtelijk beheert en verdeelt. Met de Advertentie-module geeft u aan op welke pagina's geadverteerd mag worden en hoe uw advertenties worden weergegeven. U kunt meerdere advertentiegroepen creëren en aan een bepaalde pagina koppelen. Tevens is er de mogelijkheid om keyword-gerelateerde advertenties te creëren.

Social Media integratie Twitter, Facebook, LinkedIN

 • Het integreren van Social Media in uw website creëert enorm veel kansen en mogelijkheden. Miljoenen mensen zijn dagelijks actief op Social Media-platforms zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Dat is dan ook de plek waar u met uw website wilt zijn. Deze CMS module bewerkstelligt bijvoorbeeld de integratie van Twitter in uw website, zodat bezoekers de informatie op uw website weer kunnen delen met hun netwerk. Ook kunt u zelf uw Twitter-berichten op uw website tonen. Door een Facbook-like button te plaatsen krijgt u meer inzicht in hoeveel mensen de informatie op uw website waarderen. Ook een LinkedIn groep wordt makkelijk geïntegreerd in uw website.

Bloggen op uw website

 • Regelmatig blog-artikelen publiceren op uw website is een effectieve manier om hoger in de zoekmachines te komen. Bezoekers van uw website hebben een reden om regelmatig terug te keren naar uw website, anderen kunnen linken naar interessante blogs op uw website. Blogs worden bovendien goed geïndexeerd door zoekmachines. Deze CMS module maakt het gemakkelijk een blog in uw website te integreren en zo van de vele voordelen ervan te profiteren.

Gastenboek (Guestbook) Module

 • Een betere reclame voor uw producten of diensten dan goede ervaringen van anderen, is er niet. De CMS module Gastenboek geeft bezoekers de mogelijkheid hun ervaringen met uw producten of diensten te delen. Bezoekers laten een bericht achter op uw website, terwijl u de controle behoudt over welk bericht wel of niet wordt getoond op uw website.

Stuur naar een friend (tell-a-friend) module

 • Dit is eigenlijk net als mond-tot-mond reclame, maar dan online. Wanneer iemand op uw site iets ziet dat interessant is voor een ander, kan hij die ander hier eenvoudig online van op de hoogte stellen. U heeft er controle over en krijgt een melding zodra het in werking gaat.

FAQ module

 • Geef uw bezoekers de informatie die ze zoeken. Deze CMS module helpt u daarbij. U kunt ermee, op een eenvoudige manier, de antwoorden op veelvoorkomende vragen direct beschikbaar stellen. Hiermee ontlast u uw klantenservice-afdeling en maakt u het bovendien uw bezoekers gemakkelijk. U kunt er zelfs op een gerichte manier de kwaliteit van uw producten of diensten mee benadrukken.
Content management systeem.
2024 CMS Logic | Mirasoft B.V. All rights reserved.