inloggen:
 
   
Mirasoft B.V.
VVD Vlaardingen
Allimentatie indexatie

Professionele nieuwsbrieven maken en versturen

In slechts een paar klikken ...


Professionele nieuwsbrieven maken doet u gewoon zelf

Nieuwsbrieven maken met de CMS Logic MailingApp betekent zelf, heel eenvoudig uw eigen professionele nieuwsbrieven maken, met bovendien een prachtig design. Dit alles zonder dat u over ook maar enige kennis van HTML of programmeerervaring hoeft te beschikken. Wij hebben de MailingApp namelijk voorzien van een uiterst gebruiksvriendelijke WYSIWYG-editor (=What You See Is What You Get), waarmee een door u ingevoerde tekst razendsnel wordt vertaald naar een digitale nieuwsbrief of actiemail. Ook het toevoegen van afbeeldingen of het maken van links naar specifieke pagina's is geen enkel probleem. Heeft u eerder al een nieuwsbrief gemaakt, dan kunt u deze eenvoudig uploaden naar de CMS Logic MailingApp en opnieuw gebruiken. Ingewikkelde online marketing voeren en nieuwsbrieven maken? Met de CMS Logic MailingApp doet u het voortaan gewoon zelf.

 

Nieuwbrieven maken volgens een eenvoudig stap-voor-stap-proces
Het proces voor de campagnecreatie is een stap-voor-stap proces, waarin CMS Logic MailingApp u kan helpen met het samenstellen van het juiste type campagne. De MailingApp helpt u o.a. bij het kiezen van alle verschillende opties of met test e-mails versturen naar uw e-mailadres met een voorbeeld van de campagne. Alles wordt voor u overzichtelijk en duidelijk uiteen gezet. Waarna u de nieuwsbrief of e-mail met één klik verstuurt naar alle aangemelde adressen in uw bestand.

Efficiënte Autoresponder, e-mailmarketing plus

Zet uw e-mailmarketingcampagne nog krachtiger neer met de Autoresponder van de CMS Logic MailingApp. De Autoresponder is een uniek en zeer krachtig mechanisme voor het versturen van geautomatiseerde e-mail bij een vooraf door u ingestelde actie. Heeft iemand zich zojuist aangemeld voor uw nieuwsbrief? Dan kan een vooraf ingestelde e-mail worden gestuurd naar de nieuwe inschrijver met bijvoorbeeld een dankwoord voor de inschrijving of een andere boodschap die u wilt meegeven. Dit proces kunt u volledig automatiseren en eventueel uitbreiden, zodat bijvoorbeeld de nieuwe abonnee over een door u ingestelde periode (in tijd te bepalen) opnieuw een e-mail ontvangt met een boodschap die u vooraf heeft ingesteld. Uw nieuwsbrieven nog effectiever en succesvoller maken doet u met de Autoresponder van CMS Logic MailingApp.

Content management systeem.
©2024 CMS Logic | Mirasoft B.V. All rights reserved.